STEP INTO THE LIMELIGHT!

Wij helpen jou om het
verschil te maken!

Wij zijn sinds onze oprichting in 1994 uitgegroeid tot een creatief marketing en communicatiebureau dat jou een compleet pakket aan kan bieden; van webdesign en webdevelopment, video’s en animaties en van grafisch ontwerp tot online marketing. Wij werken elke dag met veel plezier voor al onze klanten. Al 25 jaar bewijzen we een betrouwbaar, daadkrachtig en creatief communicatiebureau te zijn. No-nonsense, met korte lijnen en een can-do-mentaliteit. Wij werken met een vast team van professionals die allemaal hun vak verstaan en onderstaande diensten beheersen.

Onze diensten

Een creatief ontwerp of een restyling van folders, brochures, logo’s, huisstijlen etc.? Onze vormgevers ontwerpen vanuit eigen fascinatie en inspiratie, met jouw bedrijf en publiek voor ogen.

Met ons ontwerp en vormgeving landt jouw boodschap bij de doelgroep.

Wij ontwerpen en bouwen de website vanuit het perspectief van de bezoeker. Uiteraard responsive en Google friendly.  Zo zorgen wij voor een gestructureerde en gebruiksvriendelijke website.

Wij maken het verschil met design en bouw van jouw WordPress website/shop.

Een prettig leesbaar rustmoment, daarom blijft een magazine populair! Dus waarom zou je niet een relatiemagazine laten maken? Of een personeelsblad? Print en/of digitaal, wij kunnen het allebei.

Concept, redactie, fotografie en opmaak van zowel print als online magazines.

Wij bieden bedrijven social media abonnementen aan waarmee we een groot deel van het social media werk (van het opstarten tot het maandelijks uit voeren, monitoren en rapporteren) uit handen nemen. Gezamenlijk creëren we goede content zodat we samen succes behalen!  Je bent altijd verzekerd van de juiste content, op het juiste tijdstip, via de juiste kanalen.

Onze focus ligt op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter maar ook andere platforms zijn mogelijk

FOLEON/Instant Magazine is het meest veelzijdige digital publishing platform voor online magazines, personeelsbladen, jaarverslagen, digitale brochures, whitepapers, e-books, one pagers en meer. Een digitaal document met de looks van een glossy, maar zonder hoge kosten van drukwerk en verzending. Met volop mogelijkheden zoals online archief, integratie van video, formulieren, SEO etc.

Wij zijn jouw partner voor een gepersonaliseerd Instant Magazine inclusief Google Analytics.

Drie pijlers vormen de basis van content marketing: content, media en SEO. Het draait er allemaal om uw klanten te begrijpen, hierop in te spelen en deze kennis te vertalen in de juiste tools zoals infographics, video’s en teksten. Door de juiste woorden op de juiste plaats te zetten helpen wij jouw website omhoog in Google. Maar ook door free publicity of een social media campagne!

Wij helpen je met Adwords, Social media advertising en zoekmachine optimalisering!

Voor wie creëren we o.a. al het verschil?

Onze klanten zijn net als ons, heel divers. Van klein tot groot, van zakelijke dienstverlening tot non-profit, van multinational tot MKB. We hebben het verschil gecreëerd in marketing & communicatie voor o.a. de volgende sectoren: bouw, overheid, onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel, projectontwikkeling, farma, finance, verzekeringen, retail etc.

Hieronder zie je een selectie van onze opdrachtgevers.