Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn een creatief communicatiebureau dat werkt voor uiteenlopende klanten. Wij gaan voor succes en dat maakt ons behoorlijk fanatiek. Voor ons is creatie een middel, geen doel op zich. Wij willen het verschil voor onze klanten realiseren. Want uiteindelijk draait het allemaal om het onderscheidend vermogen van jouw organisatie en je merk.

Wil jij jouw bedrijf of organisatie eenduidig communiceren met de kracht van creatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel gewoon (075) 642 81 14, een afspraak is zo gemaakt.

Jouw contactpersonen.

Marco

directeur / eigenaar

Patrick

vormgever

Arjan

webdesigner

Kom gerust eens binnen!

Anderen over ons.

Vanuit IW werken wij al enige tijd samen met IDV. Een heel prettige partner in samenwerking die met ons meedenkt en ons scherp houdt. Gezamenlijk zijn we een traject ingegaan waarbij zij onze nieuwe huisstijl naar tevredenheid ontworpen hebben. Daaruit voorvloeiend, werken we met hen aan onze vernieuwde website, huisstijl uitingen en diverse communicatie uitingen. Al met al zijn we heel tevreden over de wijze waarop de samenwerking verloopt.

Nanda van Wijngaarden Marketing manager IW

Ik werk zakelijk al diverse jaren met IDV samen en tot onze tevredenheid. Ik vind het bureau betrouwbaar, loyaal en zeer creatief. Ze denken met je mee en komen vaak met een leuke passende en creatieve oplossing voor een probleem. Het is erg prettig om met ze samen te werken.

Willem Eveleens HR Advisor De Keizer Marine Engineering

Onze samenwerking met IDV heeft al veel succesvolle projecten opgeleverd. Zo’n 5 jaar geleden zijn we gestart met het vernieuwen van onze website en huisstijl, maar inmiddels zijn daar al vele items aan toegevoegd. IDV denkt met ons mee en dit levert vaak creatieve ideeën op, de uitvoering is snel en dit altijd door hele fijne medewerkers. Wat ons betreft gaan we op deze manier verder.

Leonie van der Ploeg Officemanager NIco Poel
0
gerealiseerde projecten
0
jaar ervaring!

Wij creëren 100% verschil in

Design
Development
Marketing
Communicatie