Cyberoil

Client: Cyberoil
Website: cyberoil.nl
Services: PACKAGING DESIGN, CATALOG

Cyberoil is een leverancier van smeermiddelen van hoge kwaliteit, vergelijkbaar (of zelfs hoger dan) de A-merken, maar met een betaalbare prijs. Er zijn helaas in de smeermiddelenindustrie nog steeds veel goedkope smeermiddelen met zeer lage kwaliteit op de markt. Dit veroorzaakte op lange termijn meer schade aan de motor en indirect aan het milieu. Cyberoil wil haar steentje bijdragen aan een beter milieu door hoogwaardige smeermiddelen te leveren voor een lagere prijs!
De oprichter van Cyberoil, met ervaring en netwerk in de smeermiddelenindustrie,  richtte Cyberoil in 2018 op in Nederland. En vroeg IDV de totale range verpakkingen te ontwerpen en de bedrijfscatalogus vorm te geven.

re you enthusiastic about CyberOil and you interested in becoming our distributor partner? Don't hesitate to contact us by sending us an Email. Together, we will check the possibility in your country. It is possible to check in advance about where our current distributors are located. Check our distributor page for an overview of our current distributors
Our manufacturer is Europe’s largest independent manufacturer of lubricants, with advanced facilities and highly professional staff, and it is all customer-centric. The manufacturer is certified by ISO-9001- 2008, ISO 14001-2004 and OHSAS 18001-2007.